U hebt gekozen voor: La Luna Care zorg & welzijn en Woonboerderij Casa

Individuele begeleiding specialistisch

Heb jij hulp nodig? Weet je niet meer wat je moet?
Bij ons werken gediplomeerde en (SKJ) geregistreerde hulpverleners en hulpverleners in opleiding met veel ervaring, die jou graag willen helpen om je weer veilig te voelen.

Ze staan naast je en helpen jou bij onderstaande behoeftes.


Als je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld omdat jij en je ouders/verzorgers veel problemen hebben. Of omdat je problemen hebt op school, kunnen wij jou misschien een oplossing bieden. Wij luisteren naar je, we kijken samen met jou naar je mogelijkheden op school of werk. En we helpen je met plannen voor jouw toekomst bijvoorbeeld over contact met je familie, je school en je vrienden.

Samen werken met jou en jouw ouders (of andere mensen die voor jou belangrijk zijn) aan oplossingen.

Ben je verdrietig en wil jij je veilig voelen, wil je hulp zonder dat iemand je gelijk zegt wat je moet doen, wil je iemand die naar jou luistert? Wanneer je hulp wilt krijgen van ons dan kun je je laten verwijzen door het Wmo, Centrum voor Jeugd & Gezin, het wijkteam, het Jongerenloket, Bureau Jeugdzorg, de huisarts of de jeugdarts. Is er bij jou behoefte om samen te kijken wat de 1e stap is en dan werken aan de volgende.


Hiervoor kun je bij ons een traject volgen zoals;

Begeleid Wonen traject
Dagbesteding en ervaringsplaatsen
Ambulante begeleiding


Begeleiding specialistisch:

Zie hieronder een aantal problemen die zich kunnen voordoen. Wij zullen er alles aan doen om samen, jouw problemen inzichtelijk te maken en te kijken naar een oplossing.

Uit een onveilige situatie komen

Ondersteuning bij lichamelijke beperkingen en bij ziekteproces

Belangrijke veranderingen, zoals uit huis plaatsing, plaatsing in een tehuis. 

Voorlichting advies en instructie bij Kindzorg

Problemen door een psychiatrisch ziektebeeld

Situaties waarin sprake is van overmatig middelen gebruik zoals bijvoorbeeld alcohol-, drugs- of medicijngebruik

Inzichtelijk maken van verschillende problematieken zoals o.a. Transgender traject, psychose, angsten.

Leeftijdscategorien12-18
Doelgroepen
  • Jeugdige die functioneert op een beneden normaal intelligentieniveau
  • Jeugdige met ontwikkelings- of gedragsproblemen
Tarief€ 79 per uur

Woldweg 78
9606PG Kropswolde   
Meer informatie

Over de aanbieder

La Luna Care en Woonboerderij Casa bieden kleinschalige zorg & welzijn. Wij hebben een mooie locatie in Kropswolde waar wij een woonboerderij en camping hebben. Vanuit hier worden onze diensten geleverd. Zowel bij de cliënt thuis als op locatie. Daarbij werkt La Luna Care met kleine teams en vertrouwde gezichten. La Luna Care laat cliënten actief meedenken in het formuleren van de eigen zorg/hulpvraag om de zelfredzaamheid te vergroten. Elke cliënt heeft competenties die door disbalans en/of te weinig stimulans niet of nauwelijks meer worden gebruikt. Het is dan van belang om de cliënt door middel van oplossingsgerichte gesprekken uit te dagen om zélf inzicht te verkrijgen in zijn/haar competenties. Deze gesprekken voeren we vanuit de beleving: wat kan iemand wél. Samen met de cliënt denken we dus in mogelijkheden en kansen in plaats van onmogelijkheden en beperkingen. Ook laten wij naasten hierin meedenken. We onderzoeken welke mogelijkheden de naasten hebben om een gedeelte van de zorg op zich te nemen. Wij bieden thuiszorg, wijkverpleging, begeleiding, jeugdzorg, complementaire zorg, beschermd en begeleid wonen, dagbesteding en werkervaringsplaatsen.

Al het aanbod van La Luna Care zorg & welzijn en Woonboerderij Casa

Ambulanttarief

Individuele begeleiding specialistisch

€ 85,05
Verblijf en opnametarief

Verblijf langdurig (beschermd) wonen

€ 188,35

Verblijf licht

€ 132,40

Verblijf middel woonhoeve

€ 96,90